11 Şubat 2011 Cuma

DİYET YAPMADAN KİLO VERMEK İSTERMİSİNİZ ??

Diyet ve Egzersiz Yapmadan Zayıflayın!
Yok artık, bu internet siteleri iyice zıvanadan çıktı. 2 haftada 15 kilo diyetleri, kuru ekmek ve su diyetleri, ünlü popçunun sabah şekeri diyeti derken çıtayı yükseltiyoruz ve size durduğunuz yerde zayıflayabileceğinizi söylüyoruz!
 
Diyet ve egzersiz yapmadan günlük beslenme zincirinizden günde 850-900 kaloriyi kesebilirsiniz. Bunun için atlantik yosunu, uzay kremi veya Somalili çocukların göz yaşlarından yapılma damla kullanmanıza gerek yok.
 
Günlük kalori tüketiminizden yaklaşık 600 kalori eksildiğinde 1 haftada yarım kilo zayıflamış olursunuz. Bu bir ayda 2 kilo eder. Yani hiç çaba sarf etmeden, hiçbir kimyasaldan yardım almadan ve sağlıklı bir şekilde 1 ayda 2 kilo verebilirsiniz.
Şimdi, buna bir de düzenli egzersizi eklediğinizi düşünün...!!!!
Birazdan sizinle paylaşacağımız mucizevi çözümü uygulayıp hayatınızda hiç olmadığı kadar kolay zayıflayabilirsiniz. Spor salonuna gidecek zaman yok ve diyet yapmak sizin için çok mu zor?
İşte size diyet ve egzersiz yapmadan zayıflamanın gizemli yolları:
-          Gün içinde 1 kutu meşrubatı atlayın = 150 kalori.
-          Yemek yerken 2 dilim daha az ekmek yiyin = 160-180 kalori.
-          Büfeden sandviç alırken mayonez, ketçap yerine hardal koydurun = 100+ kalori.
-          Salatanızda yağlı ve kremalı soslar yerine balzamik sirke ve limon kullanın = 120 kalori.
-          Sandviçinize peynir koydurmayın = 150+ kalori.
-          Gün içinde 2 bardak çayı şekersiz için = 90 – 100 kalori.
-          Yağlı kırmızı et yerine yağsız tavuk ızgara tercih edin = 150 kalori.
Gördüğünüz gibi ortada bir “mucize diyet” veya “büyük sır” yok. Bu basit mantığı yediğiniz her gıdaya uygulayarak aldığınız kalori miktarını pasif bir şekilde kesmiş oluyorsunuz. Sadece yukarıdaki maddeleri uygularsanız,  günde yaklaşık 900 kalori daha az tüketirsiniz.
Özet olarak yapmanız gereken tek şey ufacık bir fedakarlık göstererek o son 2 dilim ekmeğe uzanmamak, bir öğünde meşrubat yerine su içmek veya kırmızı et yerine tavuk yemek. Bu şekilde hem çok sevdiğiniz yiyeceklerden tamamen vazgeçmek zorunda kalmazsınız, hem de zayıflayabilirsiniz.
 
Sürekli fit kalmak istiyorsanız düzenli egzersiz ve dengeli beslenmeyi bir yaşam biçimi olarak benimsemelisiniz. 1 ayda 15 kilo verdiren sağlığa zararlı diyetler yapmaya hazırsanız, o verdiğiniz 15 kiloyu ertesi ay geri almaya da hazır olmalısınız...
 
 

1 yorum: