6 Mart 2011 Pazar

PH MUCİZESİ...SADECE KİLONUZU DEĞİL TÜM YAŞAMINIZI DEĞİŞTİRİN..!!

Vücudun bütün kan hücrelerini dönüştürmesi üç veya dört ay alır. Yani, her üç veya dört ayda bir tamamıyla yeni kan hücrelerine sahip olursunuz. Sonuç olarak, bu programda on iki haftada, sahip olduğunuz kanın tamamına yakın bir kısmı sağlığın doruklarındaki yeni kan hücreleriyle değişecektir. Sağlıklı kan ile de sağlıklı bir vücuda sahip olacaksınız – ve bu sağlıklı vücudun fazla kilolarla hiçbir işi kalmamış olacak. Sağlıklı kilo vermek için Ph Mucizesi’ni yaşayın ve o da sadece kilonuzu değil tüm yaşamınızı değiştirsin. Hem de sonsuza kadar. Bundan üç ay sonra hem gerçek hem de mecazi anlamda bambaşka bir insan olacaksınız.

İdeal ve sağlıklı kilonuza ulaşabilmek için kaç kilo vermeniz gerekir? 5? 15? 50?...

Cevabınız kaç olursa olsun onu ikiyle çarpın. Zayıflamada pH Mucizesi’ ni uyguladığınız takdirde, ideal kilonuza ulaşmak için ihtiyacınız olan en fazla gün sayısını elde ettiniz.

Neye inanırsanız inanın, kilo vermenin yağ ile bir ilgisi yoktur, asitle ilgisi vardır. Bu nedenle yağ gramlarını, kolesterolü, karbonhidratları ve kalorileri unutun. Ünlü bir mikrobiyolog ve beslenme uzmanı olan Dr. Robert Young’a göre, ideal kilonuza ulaşmak sadece kanın hassas pH dengesini koruma meselesi.

İdeal kilonuza giden ilk adımınız vücudunuzu tam anlamıyla sulamak olmalıdır.Başlangıç için yeterince basit...SU İÇİN !!! ama tabi ki iyi su...alkalik su ( ph 9.5 veya daha fazla )


Vücudunuzun sağlıklı olması ve ideal kilosuna ulaşması için ihtiyaç duyduğu her şeyi vermeye sadık kalmalısınız...Bu noktada bir durun ne kadar suya ihtiyacınız olduğunu hesaplayın ve bu miktara nasıl ulaşacağınızı hesaplayın.

Vücudunuzdaki her 15 kilo için hergün 1 litre su içmelisiniz.Örneğin 60 kilo olan bir insan günde 4 litre su içmelidir.1 litre kabaca 4 bardak su eder.
Ama buna tabi ki birden başlamayın...Şu anda günde ne kadar su içtiğinizi hesaplayın...ama sadece su yani bunun yanına meyve suyu soda vs. eklemeyin...1 günde içmeniz gereken su miktarını hesaplayın ve aradaki farkı bulun...Hedefinize ulaşmak için eklemeniz gereken su miktarını 7 ye bölün ve kendinize bir program yapın.

Diyelim 82 kilosunuz ve günde 6 litre elektron zengini alkalik su içmeniz gerekiyor.Zaten günde 2.5 litre içiyorsanız 3.5 litre daha eklemeniz gerekmektedir.Bunu 7 ye bölecek olursak bir sonraki haftaya kadar günde yarım litre arttırmalısınız.Yani ilk gün 3 sonraki gün 3.5 sonraki gün 4 litre diye arttırarak hedefe ulaşın...Bu ömür boyu süren bir plan olacağından acele etmeyin...Ne kadar sürede adapte olabilecekseniz ulaşmanız gereken su içme miktarına o kadar sürede yavaş yavaşda ulaşabilirsiniz.

İlk başta bu kadar fazla su içmenin fazla geleceğinin farkındayım.Pek çoğunuz için bu büyük bir değişiklik olacaktır.Ama başladıktan sonra vücudunuza ne kadar fazla su verirseniz daha fazlasına ihtiyacı olduğunu fark edeceksiniz.Bir süre sonra bunu düşünmenize bile gerek kalmayacak su içmek için can atacaksınız.

Bunun işe yaramadığını fark ederseniz ideal kilonuza ulaşmadan kilo vermeniz durursa yapmanız gereken ilk şey su içme miktarınızı kontrol etmek olmalıdır.İstediğiniz sonuca ulaşamadıysanız yada yarı yolda kaldıysanız tek neden inanınki ilk başta yaptığınız şeyleri bırakmanızdır.Tam anlamıyla su içmeyi bırakmışsınızdır.Ama vücudunuzun ihtiyacı olan alkalik suyu tekrar içmeye başladığınız anda kilolar tekrar erimeye başlar.

Yani bu durumda yolunuzu kaybettiğiniz anda atacağınız ilk adım...bu yoldaki ilk adımı attığınız noktaya dönmektir...!!!

2 yorum:

  1. 6 litre su içmenin vücudumuza bir zarar vermeyeceğinden emin misiniz? Sonrasında böbrek yetmezliği tehlikesinden müzdarip olmayalım.

    YanıtlaSil
  2. bu arada izninizle birşey daha sormak istiyorum.Yazıda bahsedilen yöntem ( PH MUCİZESİ) kitabından bir alıntı mı?

    YanıtlaSil